divendres, 28 de novembre del 2014

The Polaroad Project també arriba a la UAB



Un viatge repartint somriures per tota l'Àfrica i l'Àsia, una experiència vital que arriba en forma de ponència a la Universitat Autònoma de Barcelona. Això és The Polaroad Project, presentat avui a l'aula magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació, en el marc de la III Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura. 

Lluís Pont, fundador de la xarxa d'hotels Xaluca, ha explicat el seu projecte acompanyat de l'Alí, un bereber que coneix bé la història del Marroc i les seves relacions històriques amb Espanya. La iniciativa, consistent a recórrer el continent africà a la recerca de somriures tot immortalitzant-los amb una càmera, no ha deixat indiferent el públic que escoltava atentament les seves paraules. "Per a nosaltres, fer aquestes fotografies és la manera que tenim d'apropar-nos i riure amb aquesta gent meravellosa", relata Pont amb entusiasme. "Quan algú té aquestes experiències, valora més el que té". L'aventurer vallesà, però, no només ha recorregut l'Àfrica tot cercant aquest curiós tresor: "Aquest estiu vaig anar a recollir somriures a Mongòlia amb la meva dona. Ho vam intentar a Rússia, però allà els costa més riure", ha afegit amb un deix d'humor.

Aquesta lloable experiència, per a la qual ha comptat amb l'ajuda del seu fill Joan, es concretarà en un llibre fotogràfic les vendes del qual finançaran la posada en marxa del projecte solidari "Aigua per al Senegal". L'acte ha finalitzat amb un emotiu vídeo-homenatge on familiars i amics de Lluís Pont han exaltat les seves qualitats humanes i han destacat el seu amor pels grans viatges.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada