divendres, 28 de novembre del 2014

S'inaugura la III Jornada de Periodisme de Comunicació, Viatges i Aventura

Josep Maria Català i Santiago Català donant el tret de sortida a aquesta interessant jornada periodística

Expectació màxima entre els futurs periodistes. Els passadissos, plens d'estudiants i de docents esperant que els seus rellotges indiquessin dos quarts de deu del matí. El motiu? L'aula magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació acollia aquest matí la presentació de la III Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura.

Conduït pel degà de la facultat, Josep Maria Català; Santiago Tejedor, codirector del Màster en Periodisme de Viatges i professor del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació; i José Manuel Pérez Tornero, catedràtic de Comunicació i director del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació, l'acte s'ha iniciat amb un impactant vídeo, que ha conclòs amb una afirmació que resumeix el caràcter que prendran aquestes jornades: "Benvinguts a aquest particular viatge".

Durant la presentació, Pérez Tornero ha lloat la importància que tenen els desplaçaments i els viatges per a la formació del periodista, tant en el vessant professional com en el vessant més humà. "Per comunicar-se és important moure's", ha reblat. I és que, de moviment, no en faltarà pas al llarg de la jornada. Com molt bé assenyala la programació, els assistents podran gaudir d'apassionants recorreguts a través de l'Àsia, l'Àfrica i l'Amèrica Llatina des dels seients de l'aula magna. 

Cartell de la jornada


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada