divendres, 28 de novembre del 2014

Samarcanda, l'objectiu de la 10a Expedició Tahina-Can



L'any 2015 tindrà lloc el desè aniversari de la celebració de les expedicions Tahina-Can, una suggerent proposta del Gabinet de Comunicació i Educació que mira de donar a conèixer les cultures d'arreu del món des de la cooperació, l'intercanvi d'idees i la mútua coneixença. Anualment, els aventurers embarcats en aquesta atractiva iniciativa recorren diverses àrees del món tot mirant de revolucionar el concepte de "viatge", fent-lo sinònim d'aprendre, entendre i conèixer.

Així doncs, el juny vinent Tahina-Can commemorarà els seus deus anys d'existència amb un honorable homenatge a Marco Polo: "Uzbekistan: a Samarcanda per la Ruta de la Seda". Els viatgers s'endinsaran a l'Àsia Central i seguiran les petjades de l'explorador italià en el seu trajecte cap a la Xina tot descobrint paisatges fascinants: els deserts, les muntanyes i les planures seran la norma al llarg d'aquest país centreasiàtic.

L'exploració s'aturarà en cinc punts clau per comprendre la importància història que va tenir la Ruta de la Seda: Taixkent, Urgentx, Khiva, Bukhara i, finalment, la mítica Samarcanda, una de les ciutats més antigues de la Humanitat i que actualment encara roman dempeus i poblada. Els qui formin part d'aquesta expedició podran fruir, doncs, d'un viatge en el temps que els menarà a descobrir els secrets més ben guardats de l'Uzbekistan.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada