divendres, 28 de novembre del 2014

Directe "Lo que enseña la aventura... al escritor de viajes"

Tres autors, tres llibres i tres viatges

L'última conferència de la III Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura va comptar amb la ponència de Jordi Pérez Colomé, Xavi Medina i Jordi Canal Soler, tres escriptors que recentment han escrit llibres on narren les seves experiències en viatges. 

                                                 

Jordi Pérez Colomé

Escriptor, filòleg italià i periodista nascut a Barcelona. Treballa com a professor de redacció periodística a la Universitat Oberta de Catalunya. Guanyador del premi José Manuel Porquet de periodisme digital l'any 2012. Ha escrit diversos llibres dels quals destaca "Adiós Gongtan", un llibre que narra el seu viatge per un petit poble de la Xina central on mostra un retrat en primera persona de la Xina rural.



Xavi Medina

Escriptor i investigador de la Universitat Oberta de Catalunya. Autor del llibre "Tokaj-Hegyalja", un relat sobre el seu viatge per les vinyes nord-orientals d'Hungria. En el llibre ens fa un recorregut per una zona actualment desconeguda per moltes persones i ens mostra els paisatges declarats com a Patrimoni de la Humanitat així com el seu producte exponent: el vi.



Jordi Canal Soler

Fotògraf, viatger i escriptor especialista en destinacions com Hawaii, Alaska, Mèxic, les regions polars i els Víkings. Dels seus llibres destaca "Viaje al blanco", una narració en forma de diari personal dels nou dies d'expedició al Pol Nord que va realitzar l'abril de l'any 2009, en commemoració al centenari de l'arribada al Pol Nord de Robert E. Peary. 

A continuació tenim la retransmissió en directe de la conferència Lo que enseña la aventura... al escrito de viajes: 
Live Blog Lo que enseña la aventura... al escritor de viajes
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada